Want your
own Fotopage?








 
zaifie zainal creation bridal gallery

By: zaifie zainal

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  17  18  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 14-Jan-2009 06:24 Email | Share | | Bookmark
::Wedding Hery & Akma | 29 Nov 2008 | BTHO::

Event | Wedding of Hery & Akma
When | 29 Nov 2008
Where | Suadamai, BTHO







Wednesday, 14-Jan-2009 04:37 Email | Share | | Bookmark
::Wedding of Akma & Hery | 22 & 23 Nov 2008 | Klang::

 
 
 
View all 14 photos...
Event | Wedding of Akma & Hery
When | 22 & 23 Nov 2008
Where | Klang, Selangor



Salam to all,

Perkahwinan Akma menemukan saya dan kawan lama (dulu sama-sama belejar kolej-graphic design), Ina Kassim. Hampir 13 tahun la lost contact. Rupa-rupanya Akma & Ina adalah sepupu. Terkejut juga la... tak sangka pula boleh bertemu... he he he... ala-ala jejak kasih la... Ina pun dah beranak dua. Dua-dua hero...



Untuk menjayakan majlis Akma, kami semua berkampung di sana. Pagi-pagi seawal jam 7.30 22 Nov, saya dan rombongan (siti, adik saya, mama saya dan dua orang assistance paling banyak menolong, Harris dan Lisa) sampai ke rumah Akma. Lepas besarapan terus sessi mekap kerana Akma bernikah jam 11 pagi. Lepas bernikah jam 3ptg kami memulakan acara persalinan- banyak tu.... 7 pasang baju semuanya... Fuhhh... letih nya!!! Selesai pakaian terakhir, gaun terus pula bersiap untuk majlis berinai besar. Pasangan pengantin menggenakan pakaian songket bunga tabur warna ungu. Majlis sellesai jam 11 mlm. So berakhir la episod satu...

Majlis bersanding pada 23 Nov 2008. Jam 10 pagi, saya telah mula mekapkan Akma. Hari ni Akma menggenakan pakaian Coklat koko & gold. Pasangan Akma & Hery kelihatan segak & anggun di hari persandingan mereka. Majlis Akma meriah dengan kehadiran ramai kawan-kawan sekolah. Dan rasanya pengapit of the year bolehla dianugerahkan pada kawan Akma, Sarah & Nazira yang setia menanti dan melayan kerenah Akma sepanjang 2 hari majlis berlangsung.

Terima kasih tidak terhingga kepada Akma & family di atas layanan mesra selama 2 hari kami di sana.

Selamat Pengantin Baru Buat Akma & Hery. Semoga kekal ke akhir hayat.














Thursday, 8-Jan-2009 13:17 Email | Share | | Bookmark
::Sneak Preview::

Salam to all viewers,

Entry kali ini merupakan sneak preview Majlis Perkahwinan Salwa & Saiful yang berlangsung selama 3 hari,
19, 29 & 21 Disember 2008. Gambar penuh majlis, hantaran, make-up akan saya up load di entry akan datang.

Comment from Salwa

"k zai!!! salwa just balik bintulu semalam and everything has to adjust back to normal
many thanks to you and the team for the great effort and nice piece of work... the whole family
really appreciate it and in fact, a lot of people reallly love it... some said, like garden wedding
in a house all in all, i was so happy and glad that it was really a wonderful day.. owh,
3 days in a row ya k zai... good job to you, keep it up! my mum is the happiest,
and she has booked u for syahirah's "


Ok tak leh nk chat lama-lama, nak kena rush for job
di Dewan Tun Rahah, 10 Januari 2009. Wedding of Sally & Faiz.
Konsep pelamin merah & putih.... Sampai jumpa lagi...









Monday, 29-Dec-2008 05:31 Email | Share | | Bookmark
::Wedding of Eina & Shahril | 23 Nov 2008 | Desa Perindu::

Event | Wedding Of Eina & Shahril
When | 23 Nov 2008
Where | Desa Perindu, Cheras

Salam Maal Hijrah buat semua,

Entry ini merupakan job kami pada 23 Nov yg lepas.
Selamat Pegantin Baru Buat Eina & Shahril...
Semoga kekal ke akhir hayat.
Terima kasih tidak terhingga kepada Eina & Ibu,
Puan Norain di atas sokongan dan kepercayaan kepada kami.

Sebenarnya banyak lagi yang belum diupload. Antaranya perkahwinan
Linda & Ismail, Akma & Hery, Azleen & Azrai, Ezwany & Zamri, Salwa & Saiful,
Nadia, Rozleen & Afiq, Zirah & Zahir, Shuhaidah. Insya-Allah akan diupload asap.
Memang niat di hati saya nak upload secepat mungkin, tetapi job load yang
tak henti-henti tidak mengizinkan saya menghadap komputer ini.

Sehingga entry akan datang (Iya, akan saya upload secepat mungkin),
Salam Maal Hijrah...








Tuesday, 16-Dec-2008 14:46 Email | Share | | Bookmark
::Zaifie Zainal Creation On Job::

Salam to all viewers,

Apa khabar semua? Harap semua sihat k.
Minggu ini ZZC memang bz giler... Ni pun curik-curik masa untuk entry ni...
Alhamdulillah dengan rezeki dari Allah SWT. Insya-Allah kami akan berikan hanya
yang terbaik untuk clients kami.

So kami minta maaf banyak-banyak to all our clients yang masih belum di upload lagi gambarnya.
Insya-Allah kami akan upload secepat mungkin sebaik habis tugasan yang diamanahkan pada minggu ini.

Job this week 19, 20 & 21 December 2008
~ Salwa | BTHO | Full Package - Pelamin, room deco, Hantaran & Andaman (fresh flower)
~ Pn Nafisah's Daughter | BTHO | Pelamin, Hantaran, room deco (fresh flower)
~ Pn Maimon' son| Tmn Bukit Cheras | Hantaran (fresh flower)
~ Hidayah | Cheras Perdana | Hantaran
~ Shahril | Cheras Perdana | Hantaran
~ Anna | Tmn Kosas, Ampang | Pelamin & room deco
~ Sukma | Keramat | Pelamin & Baju bersanding

Kami berdoa agar di beri kesihatan yang baik agar dapat menyempurnakan amanah ini sebaik mungkin, Insya-Allah.
Untuk tatapan semua, sneak preview job kami pada 22 & 23 November 2008 yang lalu. Majlis perkahwinan Linda & Ismail.

To Linda and all, enjoy k!! Semoga kita bertemu lagi...




Salam sayang,
Zaifie Zainal Creation




[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  17  18  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2008.

ns4008229.ip-198-27-68.net