zaifie zainal creation bridal gallery

By: zaifie zainal

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  18  19  20  >  >>]    [Archive]
Friday, 5-Dec-2008 01:33 Email | Share | | Bookmark
:Wedding of Nurul Aini & Saiful | 2nd Nov 2008 | Banting::

:Wedding of Nurul Aini & Saiful | 2nd Nov 2008 | Banting::

Event | Wedding of Nurul Aini & Saiful
When | 1st & 2nd Nov 2009
Where | Sungai Manggis, Banting
Dais & Room Deco | Zaifie Zainal Creation

Entry ni khas untuk Ainee.... Pix Ainee & Saiful atas pelamin & dalam bilik. Yang nih pix from Ainee's official photog- Peveyhack.com. Enjoy!!! To Ainee sorri dik lambat upload!!!











Tuesday, 25-Nov-2008 08:24 Email | Share | | Bookmark
::Wedding of Nurul Aini & Saiful | 2nd Nov 2008 | Banting::

Event | Wedding of Nurul Aini & Saiful
When | 1st & 2nd Nov 2009
Where | Sungai Manggis, Banting
Dais & Room Deco | Zaifie Zainal Creation

Salam to all...
Entry ni lewat sikit upload bukan ape, sebenarnya tunggu gambar pegantin dari Nurul... Nurul mane gambar nyer nih!!! Berjanggut dah menunggu haa... he he tapi takpe... kita saksikan dulu pix pelamin & bilik pilihan Nurul ni... Actually Nurul request pelamin ni very d last minute... Alhamdulliah semuanya berjalan lancar. Yang paling uniknya, kami dapat cenderamata istimewa daripada Nurul, senaskhah novel-blom sempat baca lagik nurul wooi!!! Thank you ya!

Selamat Pengantin Baru buat Nurul & Saiful. Semoga kekal ke akhir hayat...







Monday, 17-Nov-2008 12:48 Email | Share | | Bookmark
:: Wedding of Reza & Lia | Nov 2, 2008 | Cheras Jaya & Bangi ::

Event | Wedding of Reza & Lia
When | Nov 1 & 2, 2008
Where | Cheras Jaya & Bangi

Salam to all viewers,

So sorry.... lambat giler nak upload pix wedding Reza & Lia. Bukannya aper memang very d bzzz... Reza call baru nak upload... Ha ha... jangan marah tau Reza! U kan couple menyinar... songket kuning Di Raja gitu.... bersilau-silau mata! I Like!! Seronok & meriah mekapkan Lia... suke suke... I like!! You guys rock! I like!!

Selamat pengantin baru khas buat Reza & Lia. Semoga kekal hingga ke akhir hayat...
Buat anak banyak2 ye... pastu boleh buat pelamin cukur jambul lak! Ha ha ha....

Oh ya, Tahniah juga buat Lia kerana dapat kerja baru. Kira hadiah kawen la tu... kerja bagus2 k!














Monday, 17-Nov-2008 10:13 Email | Share | | Bookmark
::Engagement Ceremony| Fariza & Razis |27 Oct 2008 | Seremban::

 
 
 
Event | Engagement Ceremony of Fariza & Razis
When | 27 Oct 2008
Where | Seremban, NS

Salam To All...

Haa... Inilah Fariza, Baby DamDam punya Aunty. Lepas saje majlis cukur jambul berakhir, saya pun dengan kelam kabutnye cepat-cepat menukarkan kain kelambu dari warna purple ke biru sempena tema warna majlis bertunang Fariza.

Seronok mekapkan Zaza... yeala Zaza jarang bermekap! Memang nampak betol perubahan wajah Zaza. Anggun dan berseriseri di hari pertunangannya.

Selamat Bertunang buat Zaza & Razis. Semoga pertunangan ini diakhiri dengan ikatan tulus suci sebagai suami isteri. Insya-Allah...










Thursday, 13-Nov-2008 16:19 Email | Share | | Bookmark
::Majlis Cukur Jambul Baby Rifqi Adam | 27 Oct 2008 | Seremban::

 
 
 
View all 4 photos...
Event | Majlis Cukur Jambul & Kesyukuran Rifqi Adam
When | 27 Oct 2008
Where | Seremban, Negeri Sembilan

Kali ini kami tidak membuat pelamin tetapi buaian berendoi khas buat Baby DamDam. Maaf dipinta kerana kelewatan mengupload gambar-gambar majlis Baby DamDam. Very sorry ya dear... Aunty Zai very d bz! Mama Azu, Jangan mara ye...

Terima kasih tidak terhingga kepada Mama Azu & Family (keluarga yang sgt meriah & peramah) kerana mempercayai kami untuk merealisasikan buaian impian (he he he,,, selalunya pelamin) khas buat Baby DamDam berendoi. To the cute lillte boy... semoga membesar menjadi anak yang soleh dan patuh kepada ibubapa. Way to go kiddo!! Ur a survivor baby!

Selepas majlis berendoi, pada sebelah petangnya pula berlangsung majlis bertunang Aunty Baby DamDam, Fariza. Kira nya kami buat pelamin 2in1 la. Insya-Allah will try our best to upload all the pix

Nantikan juga gambar-gambar client yang kami hargai;
- Reza & Lia
- Nurul Ainee
- Farah & Haznor
- Laile & Farkhan
- Rose Zan
- Wawa
- Eida










[<<  <  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  18  19  20  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net